Entrada destacada

19 de abril de 2024

Cierre Campaña #FORÇA MATANZAS carga del 5 contenedor y último con materiales sanitarios 13 abril 2024

 Qui diu que Cuba està sola?

Qui diu que no hi ha prou força per trencar el criminal bloqueig imposat pel govern dels EUA contra el poble cubà?
El passat 13 d'abril del 2024, diverses persones d'entitats integrants de la Coordinadora Catalana de Solidaritat @DefensemCuba, juntament amb membres del Consolat de la República de Cuba a Barcelona i de l'Associació de Cubans a Catalunya José Martí, van carregar el 5è contenidor desanitaris dirigits a hospitals i institucions mèdiques de la província de Matanzas. Els costos de transportació van anar a càrrec del Fons Català de Cooperació. Es va comptar amb la col·laboració de la Fundació Badalona Capaç, la qual va facilitar l'emmagatzematge de tot el material fins a ser carregat al contenidor. ¿Quién dijo que Cuba está sola?

¿Quién dijo que no hay fuerza suficiente para romper el criminal bloqueo impuesto por el gobierno de EE.UU contra el pueblo cubano?
El pasado 13 de abril de 2024, diversas personas de entidades integrantes de la Coordinadora Catalana de Solidaridad @DefensemCuba, junto a miembros del Consulado de la República de Cuba en Barcelona y de la Asociación de Cubanos en Cataluña José Martí, cargamos el 5º contenedor de materiales sanitarios dirigidos a hospitales e instituciones médicas de la provincia de Matanzas. Los costes de transportación estuvieron a cargo del Fons Català de Cooperació. Se contó con la colaboración de la Fundació Badalona Capaç, la cual facilitó el almacenamiento de todo el material hasta ser cargado en el contenedor.




https://youtu.be/MIdyvnlkFBA

No hay comentarios: