Entrada destacada

29 de julio de 2021

CONTINUEM CAMPANYA SOLIDÀRIA: Els Bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida

 

Continuem la campanya solidària de recollida de medicaments, material ortopèdic i sanitari per enviar a Cuba. Així com fons per adquirir-los.

 

Tenim un contenidor de solidaritat per omplir i enviar a Cuba, per trencar un cop més el bloqueig econòmic, comercial y financer que asfixia al poble cubà i el fa patir cruelment, EUA va impedir fa poc  que un vaixell xinès carregat de material sanitari i medicaments arribés a Cuba.

 

El nou president Biden no ha donat mostres de tornar enrere en la política agressiva dels EEUU cap a Cuba.Continua amb les polítiques d’ofec polític i econòmic a Cuba, per una banda, amb una campanya internacional d’intoxicació ideològica que,entre altres, tracten de justificar actes terroristes contra al país i els seus interessos a l’exterior (consolats, ambaixades) i per l’altra impedint arribin a Cuba materials necessaris per la supervivència (respiradors, xeringues, menjar, etc.).

 

La pandèmia ha portat la manca d’entrades de divises del turisme i un increment de despeses sanitàries, que junt a les mesures agreujades del bloqueig han provocat un greu desproveïment de l’illa.

 

Cuba no està sola, molts pobles del mon estem amb Cuba. Solidaritzem-nos amb el poble més solidari del mon!!

 

-      Fes una donació al compte ES62 2038 9913 7730 0023 8070 Casal de Cuba de Sabadell.

Concepte: medicaments

 

-      Recull entre els teus coneguts i porta medicaments no caducats, material ortopèdic i sanitari a entitats de solidaritat amb Cuba que col·laboren amb la campanya

A Badalona, per portar els medicaments o material sanitari: Truca a l’Anna  647 924 811.

A partir del dia 1 de setembre els pots portar a Can Pepus, Francesc Macià 104, de 17:00  a 21:00 hores de dilluns a divendres

A Barcelona pots portar-ho al Casal Popular 3 Voltes Rebel, pg. Urrutia 125

Els divendres de 12 a 15 h.

Els dissabtes de 15 a 17 h. durant tot el mes d’agost. Al setembre ampliarem horaris

 

  

 

 

 

 


 


No hay comentarios: