28 de febrero de 2012

¡CUBA NO ESTÁ SOLA!

¡CUBA NO ESTÁ SOLA!DECLARACIÓ PÚBLICA DE LA III JORNADA DE REFLEXIÓ DE DEFENSEM CUBA


Els aquí presents, reunits a la III jornada de reflexió de Defensem Cuba, volem fer una expressa declaració per demanar, una vegada més, la immediata llibertat dels 5 herois Cubans, injustament empresonats i privats de llibertat a les presons i en territori dels EUA per haver lluitat en contra del terrorisme. Ens comprometem a continuar amb els nostres esforços, per difondre aquesta justa reivindicació de llibertat des de les places dels nostres pobles i els carrers de les nostres ciutats, fins a les institucions polítiques i organismes socials, per tal de sumar la solidaritat necessària que aconsegueixi la immediata posada en llibertat dels 5 i el seu retorn a Cuba.


Així mateix, manifestem tota la nostra solidaritat amb la família de René González davant la trista situació per la qual estan passant, a causa del delicat estat de salut en què es troba Roberto Gonzalez, germà de René i integrant de l'equip d'advocats dels 5. i exigim la concessió d'un permís humanitari a René, perquè pugui visitar de manera immediata al seu germà a l'hospital de l'Havana.


A Barcelona, 25 de febrer de 2012.
III Jornada de reflexió de Defensem Cuba.

DECLARACIÓN PUBLICA DE LA III JORNADA DE REFLEXION DE DEFENSEM CUBA

Los aquí presentes, reunidos en la III jornada de reflexión de Defensem Cuba, queremos hacer una expresa declaración para pedir, una vez mas, la inmediata libertad de los 5 héroes Cubanos, injustamente encarcelados y privados de libertad en las cárceles y en territorio de los EE.UU. por haber luchado en contra del terrorismo . Nos comprometemos a continuar con nuestros esfuerzos, para difundir esta justa reivindicación de libertad desde las plazas de nuestros pueblos y las calles de nuestras ciudades, hasta las instituciones políticas y organismos sociales,con el fin de  sumar la solidaridad necesaria que consiga la inmediata puesta en libertad de los 5 y su regreso a Cuba.

Así mismo, manifestamos toda nuestra solidaridad con la familia de René González ante la triste situación por la que están pasando, debido al delicado estado de salud en el que se encuentra Roberto Gonzalez, hermano de René e integrante del equipo de abogados de los 5. y exigimos la concesión de un permiso humanitario  a René , para que pueda visitar de forma inmediata  a su hermano en el hospital de La Habana.

En Barcelona, 25 de febrero de 2012.
III Jornada de reflexión de Defensem Cuba.

No hay comentarios: