19 de noviembre de 2012

ACTE CONTRA EL BLOQUEIG ECONÒMIC-COMERCIAL I FINANCER DELS EUA A CUBA

ACTE CONTRA EL BLOQUEIG ECONÒMIC-COMERCIAL I FINANCER DELS EUA A CUBA
Barcelona 16 novembre 2012.

Aquesta tarda al Pati llimona de Barcelona convocat per Defensem Cuba, plataforma catalana de solidaritat amb Cuba integrada per 109 entitats i organitzacions, s'ha dut a terme un acte contra el bloqueig econòmic, comercial i financer que el Estats Units d'Amèrica venen aplicant contra Cuba des de fa més de 50 anys.

L'acte s'ha convocat davant el pronunciament del passat dia dia 13 de novembre de l'Assemblea General de les Nacions Unides que va rebutjar el bloqueig de forma aclaparadora amb 188 vots a favor de la seva finalització, 3 en contra (EE.UU., Israel i les Illes Palau) i dues abstencions (Illes Marshall i Micronèsia).

Aquest és el any número 21 en que l'ONU es pronuncia contra el bloqueig imposat pels Estats Units d'Amèrica contra Cuba, resolució que no ha estat atesa ni respectada per cap dels Governs dels EEUU en aquests anys.
 

 
Els assistents a l'acte han recolzat la resolució de la ONU i han fet un brindis al final de l'acte per celebrar-la, i han demanat la solidaritat dels pobles del mon per tal d'acabar amb aquesta injusta i genocida política de la nació més potent del planeta contra un país amb només 11 milions d'habitants, quin únic delicte ha estat haver decidit ser lliures i sobirans.

L'acte ha comptat amb la presència del diputat al Congrés de l’Estat Espanyol JJ Nuet i la Consol General de Cuba a Barcelona, Iraida Guerrero entre d'altres representats d'entitats i organitzacions
 

ACTO CONTRA EL BLOQUEO ECONOMICO-FINANCIERO Y COMERCIAL DE LOS EUA A CUBA

Barcelona 16 de noviembre 2012.

Esta tarde en el Pati Llimona de Barcelona convocado por Defensem Cuba, plataforma catalana de solidaridad con Cuba integrada por 109 entidades y organizaciones, se ha llevado a cabo un acto contra el bloqueo económico, comercial y financiero que los Estados Unidos de América vienen aplicando contra Cuba desde hace más de 50 años.

El acto se ha convocado ante el pronunciamiento del pasado día 13 de noviembre de la Asamblea General de las Naciones Unidas que rechazó el bloqueo de forma abrumadora con 188 votos a favor de su finalización, 3 en contra (EE. UU., Israel y las Islas Palau) y dos abstenciones (Islas Marshall y Micronesia).

Este es el año número 21 en que la ONU se pronuncia contra el bloqueo impuesto por los Estados Unidos de América contra Cuba, resolución que no ha sido atendida ni respetada por ninguno de los Gobiernos de los EEUU en estos años.

Los asistentes al acto han apoyado la resolución de la ONU y han hecho un brindis al final del acto para celebrarla, asimismo han pedido la solidaridad de los pueblos del mundo para acabar con esta injusta y genocida política de la nación más potente del planeta contra un país con sólo 11 millones de habitantes, cuyo único delito ha sido el haber decidido ser libres y soberanos.

El acto ha contado con la presencia del diputado en el Congreso del Estado Español JJ Nuet y la Cónsul General de Cuba en Barcelona Iraida Guerrero, ​​entre otros representantes de entidades y organizaciones.


No hay comentarios: